Van Kooten v.o.f

Certificaten en keurmerken

Timmer- en trappenbedrijf Van Kooten biedt u een volledige dienstverlening aan als het gaat om machinale houtbewerking. Om u kwaliteit te kunnen bieden voeren wij een aantal certificeringen en keurmerken.

FSC®-keurmerk

FSC® staat voor Forest Stewardship Council. Dit is een keurmerk voor verantwoord bosbeheer over de hele wereld. Het keurmerk geeft immers aan dat ons hout afkomstig is uit een goed beheerd bos volgens normen van milieu, economie en sociale omstandigheden. Veel van onze producten dragen het FSC®-keurmerk. Benieuwd of uw gewenste product het FSC®-keurmerk draagt? Neem gerust contact met ons op! Bekijk hier ons FSC® certificaat.

PEFC™-certificaat

Het PEFC™-certificaat is hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Het certificaat staat voor ‘Programme of the Endorsement of Forest Certification’. Dit keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit duurzaam beheerd bos waar veel aandacht is voor people, planet & profit.
Bij Van Kooten als gecertificeerd bedrijf weet u zeker dat het materiaal met PEFC™-keurmerk afkomstig is uit duurzaam beheerd bos.
Bekijk hier ons PEFC™-certificaat 

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 46 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist