Van Kooten v.o.f

Certificering en keurmerken

Timmer- en trappenbedrijf Van Kooten biedt u een volledige dienstverlening aan als het gaat om machinale houtbewerking. Om u kwaliteit te kunnen bieden voeren wij een aantal certificeringen en keurmerken.

PKVW-certificaat

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen ontvangt u als uw huis aan bepaalde eisen voldoet. Een woning met het Politiekeurmerk Veilig Wonen is uitstekend beveiligd van boven tot onder. Naast de beveiliging tegen inbraak bent u ook beveiligd tegen bijvoorbeeld brand. De eisen waaraan uw huis moet voldoen, dienen te worden gecontroleerd door een erkend bedrijf. Hiervoor bent u bij Van Kooten aan het goede adres! Van Kooten is namelijk een erkend bedrijf. Wij voeren het politiekeurmerk, dat wil zeggen dat wij  ervoor zorgen dat alle werkzaamheden die wij verrichten voldoen aan de vereisten.

FSC®-keurmerkFSC certificaat Van Kooten

FSC® staat voor Forest Stewardship Council. Dit is een keurmerk voor verantwoord bosbeheer over de hele wereld. Het keurmerk geeft immers aan dat ons hout afkomstig is uit een goed beheerd bos volgens normen van milieu, economie en sociale omstandigheden. Veel van onze producten dragen het FSC®-keurmerk. Benieuwd of uw gewenste product het FSC®-keurmerk draagt? Neem gerust contact met ons op! Bekijk hier ons FSC® certificaat.

PEFC™-certificaatPEFC certificaat Van Kooten

Het PEFC™-certificaat is hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Het certificaat staat voor ‘Programme of the Endorsement of Forest Certification’. Dit keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit duurzaam beheerd bos waar veel aandacht is voor people, planet & profit.
Bij Van Kooten als gecertificeerd bedrijf weet u zeker dat het materiaal met PEFC™-keurmerk afkomstig is uit duurzaam beheerd bos.
Bekijk hier ons PEFC™-certificaat 

KOMO-certificaat

Het KOMO-certificaat is gericht op de kwaliteit van producten, processen en bedrijfsvoering van bouwstoffen, -elementen en -producten. Dit geeft u zekerheid dat producten en diensten voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit, het besluit van Bodemkwaliteit en tevens de eisen van de markt. Ook Van Kooten hoopt dit certificaat binnenkort te mogen voeren.

Certificaat Accoya® Verwerker

De bijzondere eigenschappen van Accoya®  zoals de uitmuntende duurzaamheid van 50 jaar boven de grond en hoge weerstand tegen houtrot maken dit product een bewezen goed presterend houtsoort. Accoya® hout is tevens afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en beschikbaar als FSC® en PEFC™ gecertificeerd hout. Van Kooten heeft de ‘Technische Training Accoya®’ gevolgd en zich gecertificeerd als ‘Accoya® verwerker’. Bekijk hier ons Accoya® certificaat.

Contact opnemen

Bent u benieuwd geworden naar de diensten die Van Kooten vof u kan bieden? Neem gerust contact met ons op! De timmer- en trappenfabriek Van Kooten is gevestigd in Almere, maar uiteraard kunnen wij u ook helpen in de regio. Wij zijn een echte vakspecialist in het vervaardigen van maatwerk. Kom eens langs en ervaar hoe onze medewerkers met passie voor het vak werken. Tevens kunnen wij u direct adviseren en uw vragen beantwoorden. Voor verdere vragen kunt u ons telefonisch bereiken via 036-5244684 of u kunt mailen naar info@vankootenvof.nl. Wij begroeten u graag!

 

 

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 25 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist