Van Kooten v.o.f

Toebehoren kozijnen

Bent u op zoek naar hang- en sluitwerk, scharnieren, meerpuntsluitingen, ventilatieroosters, profielcilinders of onderdelen van bestaande sluitsystemen? Neem dan contact op met ons. Wij leveren materialen voor de montage en afwerking van kozijnen. Denk ook aan extra accessoires zoals sierbeslag en vliegenhorren. Zo heeft u nog meer plezier van de nieuwe kozijnen. Van Kooten Timmer- en trappenbedrijf is gevestigd in Almere, bij ons werken specialisten met passie voor het vak.

Kozijnen onderdelen en toebehoren

Bij onze complete kozijnen, maar ook de deuren en ramen kunt u de benodigde onderdelen en toebehoren aanschaffen. Wij zullen u hier uiteraard over adviseren, maar net zo goed kunt u uw voorkeuren aangeven. Bij Van Kooten Timmer- en trappenbedrijf krijgt u niet alleen professionele vakbekwaamheid, maar ook nog eens duurzame kwaliteit en advies op maat. Concreet leveren en monteren wij de volgende materialen:

onderdelen

Contact over de mogelijkheden

De kozijnen en toebehoren voldoen aan de meest recente eisen. Wij hopen binnenkort het KOMO certificaat te mogen voeren. Het voordeel voor u is dat u geen omkijken heeft naar losse onderdelen. Daarnaast heeft u één partij om mee te communiceren, dat houdt het overzichtelijk en helder! Timmer- en trappenbedrijf van Kooten vof, uw specialist in Almere. Bel 036-5244684 of mail info@vankootenvof.nl voor de mogelijkheden.

Van Kooten Timmer- en trappenbedrijf

Van Kooten Timmer- en trappenbedrijf is gevestigd in Almere en een echte vakspecialist wat betreft maatwerk. Wij leveren prachtige prestaties in onze eigen fabriek, waar wij ontwerpen en vervaardigen. Loop eens binnen bij de timmerfabriek, ook voor maatwerk of maak een vrijblijvende afspraak.

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 11 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist