Van Kooten v.o.f

Toebehoren kozijnen

Bent u op zoek naar hang- en sluitwerk, scharnieren, meerpuntsluitingen, ventilatieroosters, profielcilinders of onderdelen van bestaande sluitsystemen? Zoek niet verder! Wij leveren materialen voor de montage en afwerking van kozijnen. Denk hierbij ook aan extra accessoires zoals sierbeslag en vliegenhorren. Zo heeft u nog meer plezier van de nieuwe kozijnen. Van Kooten Timmer- en trappenbedrijf is gevestigd in Almere en bij ons, zoals u zou mogen verwachten, werken enkel specialisten met passie voor het vak.

Kozijnen onderdelen en toebehoren

Bij onze complete kozijnen, maar ook de deuren en ramen kunt u de benodigde onderdelen en toebehoren aanschaffen. Wij zullen u hier uiteraard over adviseren, maar u kunt net zo goed uw voorkeuren bij ons aangeven. Bij Van Kooten Timmer- en trappenbedrijf krijgt u niet alleen professionele vakbekwaamheid, maar ook nog eens duurzame kwaliteit en advies op maat. Concreet leveren en monteren wij de volgende materialen:

onderdelen

Contact over de mogelijkheden

De kozijnen en toebehoren voldoen aan de meest recente eisen. Wij hopen binnenkort het KOMO certificaat te mogen voeren. Door met ons in zee te gaan heeft u het grote voordeel dat u geen omkijken meer heeft naar allerlei losse onderdelen. Daarnaast heeft u één partij om mee te communiceren, dat houdt het overzichtelijk en helder! Timmer- en trappenbedrijf van Kooten vof, uw specialist in Almere. Bel 036-5244684 of mail info@vankootenvof.nl voor de mogelijkheden. U kunt ook eenvoudig een bericht achterlaten via ons contactformulier.

Van Kooten Timmer- en trappenbedrijf

Van Kooten Timmer- en trappenbedrijf is gevestigd in Almere en een echte vakspecialist wat betreft maatwerk. Wij leveren prachtige prestaties in onze eigen fabriek, waar wij ontwerpen en vervaardigen. Loop eens binnen bij de timmerfabriek, ook voor maatwerk of maak een vrijblijvende afspraak.

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 46 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist