Van Kooten v.o.f

Meubels in het Gooi

Wanneer u op zoek bent naar op maat gemaakte meubels in het Gooi, denk dan aan Timmer- en trappenfabriek van Kooten. Vanuit onze fabriek in Almere maken wij de mooiste meubelen van verschillende materialen en monteren deze ook in het Gooi. Heeft u een bepaalde wens qua materiaal? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden! Door gebruik van de laatste technologieën zoals CNC houtbewerking kunnen wij meubels op maat leveren. Kortom, bij van Kooten bent u aan het juiste adres voor maatwerk in ‘t Gooi!

Badkamermeubels en kasten in het Gooi

Timmer- en trappenfabriek van Kooten is gespecialiseerd in het op maat maken van diverse soorten badkamermeubels. Onze badkamermeubels worden namelijk van natuurlijke producten gemaakt welke voldoen aan het KOMO-certificaat.
Wij bieden onder andere badkamermeubels zoals;

Zoekt u een echt op maat gemaakt badkamermeubel dat perfect past bij uw badkamer, en daarmee net even anders is? Bekijk hier diverse foto’s en uitleg over de badkamermeubels op maat.
Benieuwd naar wat wij kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Vervolgens vertellen wij u graag wat er mogelijk is.

Slaapkamermeubels in het Gooi

Zoekt u een mooi passend meubel voor in uw slaapkamer? Door middel van de CNC houtbewerking van Timmer- en trappenfabriek van Kooten bent u verzekerd van hoge kwaliteit maatoplossingen. Als het gaat om slaapkamermeubels op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hier wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsproducten uit de natuur, welke aan diverse certificeringen voldoen. Zo heeft u dus gegarandeerd een uniek slaapkamermeubel van ecologisch verantwoord hout welke met exacte precisie gemaakt is door onze CNC houtbewerkingsmethode. Benieuwd naar onze oplossingen voor slaapkamermeubels? Bekijk hier meer informatie en foto’s van slaapkamermeubels op maat.

Woonkamermeubels in het Gooi

Een uniek meubel laten maken voor in uw woonkamer? Timmer- en trappenfabriek van Kooten maakt het mogelijk!
In onze fabriek in Almere kunnen wij de meest uiteenlopende designs realiseren. Een greep uit onze op maat gemaakte woonkamermeubelen;

Heeft u zelf een speciale wens? Wij maken het graag waar, aangezien de mogelijkheden eindeloos zijn! Doordat wij in onze fabriek alles vooraf op maat kunnen maken, zijn diverse ontwerpen mogelijk. Bekijk hier de mogelijkheden op het gebied van woonkamermeubels op maat.

Meer informatie?

Neem een kijkje in onze fotogalerij of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Laat uw meubels maken door Timmer- en trappenbedrijf Van Kooten v.o.f. De fabriek is gevestigd in Almere, maar uiteraard kunnen wij u ook helpen in de regio hiervan zoals in Lelystad, Zeewolde, ‘t Gooi, Huizen, Naarden, Hilversum en Harderwijk.
U kunt ons bereiken via 036-5244684 of info@vankootenvof.nl. Wij staan u graag te woord.

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 45 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist