Van Kooten v.o.f

Meubels

Bij Van Kooten kunt u meubels op maat laten maken. In onze timmer- en trappenfabriek in Almere vervaardigen wij namelijk prachtige meubels van diverse materialen. Wij werken hiervoor ook met een CNC houtbewerkingsmachine. Voor het ontwerpen en realiseren van de volgende meubels kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht:

Badkamer meubels

Wij hebben veel ervaring met het maken van badkamermeubels, vervaardigd van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld massief hout. U kunt altijd kiezen uit diverse houtsoorten die voldoen aan de huidige eisen, zoals KOMO. Bij badkamermeubels kunt u denken aan:

Uw badkamermeubel laten ontwerpen en maken door Van Kooten Timmer- en trappenbedrijf in Almere? Neem contact op!

Slaapkamer meubels

Heeft u een slaapkamer meubel in gedachten? Wij maken graag iets voor u op maat zoals een ladekast, nachtkastje, bedtafeltje, toilettafel, garderobekast, wandplank, bedopberger en/of hoofdeinde. De medewerkers van Van Kooten zijn echte vaklieden met passie voor het vak. Wij maken graag iets moois voor u!

Woonkamer meubels

Prachtige woonkamer meubels die aansluiten wat betreft design? Van Kooten weet raad met uw interieur. Van basic tot echt sierwerk. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden. Voor een tv meubel, boekenkast, bijzettafel, salon- of eettafel, een wandvullende boekenkast of bijvoorbeeld een kantoorkast bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u bovendien een andere wens die hier niet tussen staat? Laat het ons weten, het behoort immers vast tot de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan!

Vraag een offerte aan bij Timmer- en trappenfabriek Van Kooten in Almere. Wij helpen u graag verder. Wilt u langskomen in onze fabriek, dan bent u van harte welkom. Onze medewerkers zijn echte specialisten, die u van juist advies kunnen voorzien. Ook voor het schetsen van een ontwerp kunt u ons inschakelen. Bel 036-5244684 of mail info@vankootenvof.nl. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 45 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist