Van Kooten v.o.f

Badkamermeubels

Zoekt u net dat ene badkamermeubel, dat nergens te vinden is? Of zoekt u kwaliteit en maatwerk van bijvoorbeeld massief hout, vervaardigt door een professional? Er is momenteel veel vraag naar het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout. Het blijkt de juiste sfeer op te roepen in de badkamer.

Machinale houtbewerking

Voor machinale houtbewerking van uw badkamermeubels, kunt u uitstekend bij Van Kooten terecht. Van Kooten heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en bewerken van houten meubels in onze eigen timmerfabriek in Almere. Hierbij werken wij met de beste materialen en naar de huidige eisen, zoals KOMO. Ook hebben wij een houtbewerkingsmachine staan voor CNC houtbewerken.

Badmeubels en kasten

Bij het ontwerpen en maken van badkamermeubels kunt u aan alle mogelijkheden denken die er in de badkamer zijn. Een badmeubel, kolomkast, wastafelblad, wastafelonderkast en badkamerkast. In onze timmerfabriek kunnen wij alles op eigen hand voor uw maken en bewerken. Ook kunnen wij badkamermeubels of andere producten produceren, die dienen te voldoen aan monumentale eisen. De badkamermeubels van Van Kooten zijn echt een verrijking voor uw badkamer.

Fotogalerij badkamermeubels

Bekijk onze badkamermeubels in onderstaande fotogalerij voor een goede indruk. Heeft u vragen, zelf ideeën of een ontwerp in gedachten? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 8 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist