Van Kooten v.o.f

Badkamer meubels

Zoekt u net dat ene badkamermeubel, dat nergens te vinden is? Of zoekt u kwaliteit en maatwerk van bijvoorbeeld massief hout, vervaardigt door een professional? Er is momenteel veel vraag naar het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout. Het blijkt namelijk de juiste sfeer op te roepen in de badkamer.
Door het werken met hout dat komt uit goed beheerde bossen en volgens de normen op milieu, economie en sociale omstandigheden (FSC gecertificeerd) weet u bovendien zeker dat u de juiste verantwoorde materialen in huis heeft.
Mede dankzij onze PEFC™ certificering weet u zeker dat onze geleverde houtproducten uit duurzaam bosbeheer afkomstig zijn. Waar bovendien veel aandacht wordt geschonken aan people, planet en profit.

Machinale houtbewerking

Voor machinale houtbewerking van uw badkamermeubels, kunt u bovendien uitstekend bij Van Kooten terecht. Van Kooten heeft immers jarenlange ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en bewerken van houten meubels in onze eigen timmerfabriek in Almere. Hierbij werken wij met de beste materialen en naar de huidige eisen, zoals KOMO. Ook hebben wij een houtbewerkingsmachine staan voor CNC houtbewerken. Door het werken met deze technologie bent u bovendien zeker van een zeer kritisch op maat gemaakt eindproduct. Door het hout te bewerken middels een computer is het proces sneller en meer precies, en zijn diverse bewerkingen mogelijk. Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk hier de informatie over CNC houtbewerken.

Badkamermeubels en kasten

Bij het ontwerpen en maken van badkamermeubels kunt u aan alle mogelijkheden denken die er in de badkamer zijn. Een badmeubel, kolomkast, wastafelblad, wastafelonderkast en bijvoorbeeld een badkamerkast. In onze timmerfabriek kunnen wij alles op eigen hand voor u maken en bewerken. Ook kunnen wij badkamermeubels of andere producten produceren, die dienen te voldoen aan monumentale eisen. De badkamermeubels van Van Kooten zijn echt een verrijking voor uw badkamer.

Fotogalerij badkamermeubels

Bekijk onze badkamermeubels in onderstaande fotogalerij voor een goede indruk. Heeft u vragen, zelf ideeën of een ontwerp in gedachten? Neem dan contact op, bel ons op 036-5244684 of stuur een email naar info@vankootenvof.nl.
Wij helpen u graag verder.

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 45 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist