Van Kooten v.o.f

Slaapkamer meubels

Bij Timmer- en trappenbedrijf Van Kooten V.O.F. in Almere kunt u terecht voor het ontwerpen, vervaardigen en bewerken van houten meubels. Niet alleen uw slaapkamer meubels, maar ook badkamermeubels en meubels voor in de woonkamer. In onze timmerfabriek in Almere staat onze eigen CNC-machine die wij kunnen instellen en bedienen voor het vakkundig bewerken van hout. Van ontwerp tot realisatie, Van Kooten maakt het waar.

Meubels op maat

Bij de machinale houtbewerking van meubels maken wij gebruik van de beste materialen die voldoen aan de huidige eisen, zoals KOMO. Wilt u een meubel op maat, welke opgaat in het interieur van uw slaapkamer? Denk aan garderobekasten, ladekasten, nachtkastjes en bedtafeltjes, toilettafels, bedopbergers, wandplanken en hoofdeinden. Van Kooten weet er raad mee. Neem contact op voor het ontwerpen, vervaardigen en bewerken van uw slaapkamer meubels. Heeft u een monumentaal pand dat aan bepaalde eisen dient te voldoen? Ook daarmee kunnen wij als handige timmerfabriek rekening mee houden. Dan denkt u misschien niet perse aan slaapkamer meubels als wel aan paneeldeuren, lijstwerk en restauratie. Dit alles met duurzame materialen.

Slaapkamer meubelsMeubels in Almere

De timmerfabriek Van Kooten V.O.F. is gevestigd in Almere, maar u kunt voor uw meubels natuurlijk ook bij ons terecht indien u woonachtig bent in Lelystad, Huizen, Naarden, Bussum, Harderwijk en andere omringende plaatsen. Wij zijn specialist in de productie van ramen, deuren, complete kozijnen, vaste houten trappen, leuningen en hekwerken. Alles in overleg en afhankelijk van uw wensen. Alle ontwerpen zijn mogelijk in elk gewenste houtsoort.

Fotogalerij slaapkamer meubels

Zoekt u een passende kast voor in uw slaapkamer, maar verwacht u maatwerk? Bekijk onze foto galerij en krijg een goede indruk van de diverse mogelijkheden voor uw slaapkamer meubels. Heeft u interesse in onze timmer werken? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
U kunt contact met ons opnemen op 036-5244684 of per mail info@vankootenvof.nl. Wij helpen u graag verder!

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 45 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist