Van Kooten v.o.f

Woonkamer meubels

Woonkamer meubels op maat en exclusief bij Timmer- en trappenbedrijf Van Kooten v.o.f. In onze timmerfabriek in Almere kunnen wij allerlei soorten meubels voor u realiseren. Van ontwerp tot het vervaardigen en afwerken ervan, u bent bij ons aan het juiste adres. Ook voor meubels die opgaan in het interieur, zodat uw woonkamer een geheel wordt. Na afloop kunt u genieten van uw interieur, een waar thuiskomen in uw eigen huis.

Woonkamer meubels op maat

Heeft u zelf een idee voor uw meubels in de woonkamer en wilt u dat wij het voor u maken? Wilt u dat wij uw idee verder uitwerken of heeft u een voorbeeld van een bestaand meubel? Het kan allemaal bij ons in de timmer- en trappenfabriek in Almere. Denk aan de volgende meubels:

woonkamer meubelsMaak uw wensen aan ons kenbaar, zodat we samen tot een prachtig eindresultaat komen. Ook voor uw slaapkamer- en badkamermeubels kunt u bij ons terecht. In onze timmerfabriek hebben wij een CNC-machine voor machinale houtbewerking. Wij nemen onze maatschappelijk verantwoording en gebruiken de beste materialen die voldoen aan de huidige eisen, zoals KOMO.

Timmer- en trappenfabriek

In onze fabriek in Almere maken wij meubels en ook verschillende soorten trappen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Bestaande woningen of nieuwbouw, het is geen enkel probleem. Leg uw aanvraag bij ons neer, dan helpt een van onze vakspecialisten u verder. De medewerkers van Van Kooten zijn opgeleid en gepassioneerd werkzaam in hun vak.

Fotogalerij

De mogelijkheden voor het maken van meubels zijn eindeloos. Neem een kijkje in onze fotogalerij of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Laat uw meubels maken door Timmer- en trappenbedrijf Van Kooten v.o.f., u zult zeer tevreden zijn met het resultaat. U kunt ons bereiken via 036-5244684 of info@vankootenvof.nl. Wij staan u graag te woord.

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 45 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist