Van Kooten v.o.f

Recensies

T. de Koning
Wij zijn heel blij met het dubbele glas in keuken en kamer. De mensen van Van Kooten hebben knap werk geleverd: het was nl. helemaal niet zo eenvoudig om in ons oude huis, in de oude kozijnen, dubbel glas te plaatsen. Overleg verliep prima en wij bevelen deze vakmensen dan ook van harte aan.

Irene
Ziet er mooi uit! Vakkundig geplaatst in de oude kozijnopening, wat absoluut geen makkelijke klus was. Rustige werkers, goede planning en communicatie maken het plaatje compleet. Wij gaan van de winter genieten van de goed geïsoleerde ramen en in de zomer van de openslaande balkondeuren! Bedankt mannen!

Bert Looman
Van Kooten vof heeft uitstekend werk geleverd. Goed in planning en overleg; Prettig, vakkundig en zorgvuldig tijdens en bij de uitvoering op lokatie.

Margot van Soest
Wij zijn zeer tevreden over zowel het resultaat van de werkzaamhedm, als de dienstverlening van van Kooten. Het contact met Martijn heb ik als erg prettig ervaren. Hij is duidelijk in zijn communicatie en hield ons goed op de hoogte van de status van de werkzaamheden en de verwachte planning. Ik raad dan ook iedereen aan gebruik te maken van de diensten van van Kooten v.o.f Mvgr Margot

Sofie
De mannen van van Kooten werken snel, goed en netjes. Vakmensen met hart voor hun werk en betrokken bij de klant. Degelijke materialen en mooie afwerking. Top!

Uw recensie ook hier?

Graag doen wij u een vrijblijvende offerte op maat voor uw situatie. Bel ons op 036-5244684 om een afspraak te maken en onze service te ervaren.

Met alle plezier voegen we dan na oplevering van het project uw recensie ook hier toe!

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 22 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist